Bejelentkezés
UJSAGOS-STAND.HU

ÚJSÁGOS
STAND

újság

Info

UJSAGOS-STAND.HU
/ujsagok/Life4U

ÚjságosStand - ÚjságosStand - digitális és nyomatott lapok

Elektronikus Újságos stand - magazinok, heti- és napilapok értékesítésére. Portálunk digitális és nyomtatott formátumban kínálja a magyarországi lappiac kínálatát. Fizessen elő kedvenc lapjára az Újságos stand-on! Portálunkon megkapja mindazt a kényelmet és rugalmasságot amit az internet alapú szolgáltatások nyújtani tudnak. Előfizethet hagyományos vagy elektronikus úton. Naprakészen informáljuk előfizetései állapotáról és a kiadók legfrissebb ajánlatairól.

Legújabb twittek

Keresés

Life 4U

2012 november

A Life 4U Egészség-És Életmódmagazin nagy hangsúlyt helyez az egészség megőrzésére és az esetleges betegségek szakszerű kezelésére, valamint segítséget kíván nyújtani az egészséges életmód elsajátításában, mert mint tudjuk az egészséges életmód kellemesebb és olcsóbb mint a betegség és annak gyógyítása.

A Life 4U életmódmagazin valamennyi korosztálynak segítséget kíván nyújtani az egészségtudatos életmód, az egészséges táplálkozás sikeres megvalósításában, nagy hangsúlyt helyezve testünk megfelelő karbantartására. Céljai között szerepel, hogy rendszeresen tájékoztatja olvasóit a hazai gyógyfürdők és wellnesshotelek szolgáltatásairól, a legkiválóbb szakemberek segítségével orvosi és terápiás tanácsokat nyújt, továbbá segít a mértéktartó kozmetikai és szépészeti beavatkozások kiválasztásában. Magazinunk havonta, országosan 50 ezer példányszámban jelenik meg, sok hasznos és kellemes tanácsokat nyújtva olvasóinak.


LIFE FOR YOU MEDIA KFT - Fülöp Gábor
+3620/243-5856 | [email protected]


Available on App Store
 

Digitális előfizetés vásárlása


Korábbi számok

2012 október

Digitálisan csak:
400 Ft


2012 szeptember

Digitálisan csak:
400 Ft


2012 augusztus

Digitálisan csak:
400 Ft


2012 július

Digitálisan csak:
400 Ft


2012 június

Digitálisan csak:
400 Ft


2012 május

Digitálisan csak:
400 Ft


2012 április

Digitálisan csak:
400 Ft


2012 március

Digitálisan csak:
400 Ft1