Bejelentkezés
UJSAGOS-STAND.HU

ÚJSÁGOS
STAND

újság

Info

UJSAGOS-STAND.HU
/ismerteto

ÚjságosStand - ÚjságosStand - digitális és nyomatott lapok

Elektronikus Újságos stand - magazinok, heti- és napilapok értékesítésére. Portálunk digitális és nyomtatott formátumban kínálja a magyarországi lappiac kínálatát. Fizessen elő kedvenc lapjára az Újságos stand-on! Portálunkon megkapja mindazt a kényelmet és rugalmasságot amit az internet alapú szolgáltatások nyújtani tudnak. Előfizethet hagyományos vagy elektronikus úton. Naprakészen informáljuk előfizetései állapotáról és a kiadók legfrissebb ajánlatairól.

Legújabb twittek

Keresés

A digitális előfizetési eljárás leírása és folyamata

Az adatkezelési nyilvántartás azonosítója (Lapelőfizetői adatok): 02528-0001

Bevezető
Üdvözöljük Önt a 3Ddp kiadványok portálján! Az alábbiakban szeretnénk összefoglalni a portál funkcióit és azokat a lehetőségeket, amiket nyújtani tud. Amennyiben további kérdései vannak, forduljon kollégáinkhoz bizalommal a [email protected] e-mail címen.

 

A nagyközönségnek
A 3Ddp portál egy gyűjtő oldal, ahol 3D-s (képernyőn lapozódó) digitális publikációkat lehet elérni. Alapvetően kétféle kiadványtípus különböztethető meg.
Az ingyenes kiadványok - úgymint, Ingyenes kiadványok, Prospektusok, Könyvek - a megfelelő menüpontok alatt találhatóak meg. Az adott menüpontban a kiadványok legfrissebb számainak borítói láthatóak. A képekre kattintva időrendi sorrendben jelenítjük meg a digitális kiadvány eddig megjelent számait. Itt olvasható a kiadvány leírása és innen nyitható meg a lapozós újság.

 

Előfizetésgyűjtés helyei
1. A Kiadó honlapjába épített, Szolgáltató által üzemeltetett Iframe-en keresztül szintén a Szolgáltató saját portálján keresztül lehetséges az előfizetés.
2. Szolgáltató portálja: www.ujsagos-stand.hu – Fizetős kiadványok

 

 

Előfizetési eljárás

 

1. Regisztráció
A portál felhasználója a regisztrációval elfogadja a szolgáltatáshoz kapcsolódó, Szolgáltató által meghatározott Elofizetői Általános Szerzodési Feltételeket. Az ÁSZF feltüntetése, felhasználók számára elérhetővé tétele a portálon Kiadó számára kötelező a regisztráció folyamata alatt. A folyamat során elofizető az alábbi adatokat köteles kitölteni:
Előfizetői adatok
Név, cím, székhely cím cégek esetén
- Számlaszám
- Postázási cím (ha eltér az előfizetői adatoktól)
- Kapcsolattartó neve, beosztása, telefonos elérhetőség
Hozzáférési adatok:
- Azonosító
- Jelszó
- Jelszó megerosítése
- E-mailcím
A regisztrációs folyamat során elofizető számára feltüntetésre kerül a személyes adatvédelem biztosítása, illetve a Kiadó számára, az elofizetés/megrendelés lebonyolítása érdekében történő továbbítás ténye.
Regisztráció biztonsági ellenőrzése
A Szolgáltató rendszere verifikációs e-mailt küld Előfizető regisztrációja során megadott e-mailcímére, amelyben visszaigazolást kér.
Ezt követően Elofizető megkapja e-mailen a bankkártyás előfizetés-vásárlásról, illetve a megrendelésről szóló információkat, amelyek eléréséhez be kell jelentkeznie a megadott linken, illetve a Kiadó adott weboldalán található Iframe bejelentkezési modulján.

 

2. Bejelentkezés
Előfizető azonosítója és jelszava megadásával tudja igénybe venni az előfizetés-vásárlás, megrendelés szolgáltatását, illetve a megvásárolt előfizetés lapjaihoz való hozzáférést. A Felhasználó csak a kiadó által felajánlott időszakra fizethet elő. Lehetőség van még egyedi lapszámvásárlásra, friss vagy archív számokból.

3. Előfizetés megrendelés/megvásárlása
Megrendelés:
- A Felhasználó kiválasztja az Előfizetés formáját: digitális, és az időszakot. Ezek alapján a rendszer meghatározza a díjat.
Az adatok elfogadásával a virtuális kosárba kerül az előfizetés.
A felhasználó megkezdi a fizetési procedúrát.
Fizetés
- Lehetőség nyílik a virtuális kosár tartalmának megtekintésére, és a megrendelendő lappal kapcsolatos adatok ellenorzésére. („Előfizetés pl. a „Z” kiadványra. Az előfizetés idotartama Egy hónap. A kiadvány formátuma digitális. Az előfizetés ára: XXXX Ft.)
- Szolgáltató hozzájárulást kér a felhasználótól adatainak kiadására a kiadó számára.
- Felhasználó itt jelezheti számlaigényét
Amennyiben az adatok egyeznek, megkezdhető a vásárlás.
Felhasználó választhat a kiadó által preferált fizetési módok közül, az alábbiakból:
1. OTP Webshop Internetes fizetorendszeren keresztül
2. SMS
3. befizetés csekken
4. befizetés számlán
Előfizetői adatok ellenőrzése (az előfizetéshez szükséges adatok biztosítása)
- Az adatok helyességét el kell fogadnia a Felhasználónak.
Bankkártyás fizetés az OTP Webshop rendszerén keresztül.:
Az online fizető rendszer szolgáltatási szerződés a Szolgáltató és az OTP Bank Nyrt között jött létre, a fizetési folyamat során megadott bankkártyaadatokkal való bármilyen visszaéléssel kapcsolatos felelősséget a Szolgáltató és a Bank közötti szerződés szabályozza, Kiadóra való továbbhárítása kizárt.
Az OTP kártyaelfogadás menete: a felhasználó az OTP titkosított felületén megadja a fizetéshez szükséges adatait és elindítja a fizetést, majd a rendszer visszaigazolja a sikeres fizetést.
Szolgáltató vállalja, hogy a saját portálján keresztül bonyolított előfizetésvásárlásoknál (OTP kártyaelfogadás) adott időszakra vonatkozó előfizetési díj megfizetéséről az előfizetői díj Szolgáltató részére való megfizetését követően azonnal a rendszer e-mail üzenetet küld Kiadó kijelölt kapcsolattartójának. Ezzel egyidőben a kiadói admin felületen megjelennek ezek az adatok „Teljesített” státuszban, és ezzel válik az olvasó számára elérhetővé a következő lapszám, annak megjelenésekor.
„Befizetés csekken” vagy a „fizetés számla ellenében” lehetőség választása
Szolgáltató vállalja, hogy az előfizetés-megrendelések adatairól (előfizetoi adatok, választott előfizetoi periódus és fizetési mód) a rendszer automatikusan e-mail üzenetet küld Kiadó kijelölt kapcsolattartójának, hogy a csekk, illetve az információs levél kiküldhető legyen. Ezzel egy időben a kiadói admin felületen megjelennek ezek az adatok „Függő” fizetési státusszal, amelyet Kiadó „Feldolgozottba” tesz át, amikor a pénz beérkezik a kiadóhoz, az előfizetői státuszt „Teljesített”-be kell tenni, és ezzel egyidőben válik az olvasó számára elérhetővé a lap.
OK gomb megnyomásával befejeződik a megrendelési/fizetési folyamat. Amennyiben Előfizető a vásárlásával kapcsolatban informálódni kíván, admin felületén az "Eddigi rendeléseim részletei" menüpont alatt teheti meg.

 

4. Előfizetés hatálybalépése, szolgáltatás biztosítása
A bankkártyával történő fizetés után azonnal elérhető az első megvásárolható lapszám, A többi, a kiadó közreműködését igénylő esetekben a kiadóhoz történt fizetés megtörténte után, a kiadó engedélyezi admin felületén a lap olvasását.
Az Előfizetés hatályba lépésével egyidejűleg a Kiadó nevében a Szolgáltató elektronikus levélben értesíti az Előfizetot / Címzettet a szolgáltatás igénybe vételéhez szükséges információkról.
A Szolgáltató a megjelenés napján e-mail értesítot küld az Előfizető számára a megjelenésről, illetve az elérhetőségi linkekről, amelyre rákattintva jelszava és azonosítója megadásával eljut személyes felhasználó felületéhez, és elolvashatja a digitális kiadvány általa előfizetett lapszámait.

 

5. Előfizetői adatok módosítása, reklamációkezelés
Előfizető a Megrendelésben megadott adatokban bekövetkezett valamennyi változást írásban, bejelenti a Kiadónak vagy megváltoztatja Szolgáltató web felületén, amit Kiadó online észlelhet és havi rendszerességgel excel ben meg is kap. A szolgáltatással kapcsolatos előfizetői reklamációkat Kiadó kapcsolattartója útján közvetíti, aki a változtatásokat átvezeti 3 munkanapon belül.

 

6. Kiadói adminisztráció menete
- Kiadó regisztrál Szolgáltató portálján,
- Szolgáltató kiadói státuszt ad.
- Kiadó bejelentkezés után szerkesztheti és adminisztrálhatja kiadványait, azokon belül olvasóinak jogosultságait és további beállításokat kapcsolattartója révén.
- Előfizetői adatok letölthetőek az admin felületről

iPad/iPhone

Két féle applikációban adjuk ki a lapokat. Gyűjtő applikációnk az ÚjságosStand amiben egy helyen kezelhetik olvasóink a lapelőfizetéseiket és a Newsstand applikációk, ahol egy egy lap önállóan jelenik meg. Applikációink natív applikációk, azaz kifejezetten adott platformra (iOs) íródtak. Ez biztosítja, hogy a program gyors és biztos, nem fagy és az offline használat is stabil. A pdf alapú replika kiadvány tetszőleges multimédiával egészíthető ki. Az oldalak vektorgrafikus megjelenítése biztosítja a kíváló olvashatóságot.

Az iPhone verziója megegyezik a tablet funkcióival. Az okostelefonokra jellemző kis képernyőméreten való olvasási élményt a „Szöveg” kiemelés funkcióval biztosítjuk. Ez a Pdf-ből kiemeli a szöveget egy külön felúszó ablakban teszi egyszerűen olvashatóvá.
Android

2014 első felében valósítottuk meg régi tervünk egy attraktív, kiváló minőségű androidos technológia kifejlesztéséről. Az iOs platformnál bevált módszer alapján külön tablet és mobiltelefon megjelenést fejlesztettünk. Illetve megtartottuk az ÚjságosStand és az önálló lapapplikáció megjelenést is.Facebook

Facebook oldalunk alkalmat biztosít az olvasók és a kiadók számára értesítést kapni a lapmegjelenésekről. A megjelent lapok promóciós verzióját végiglapozni és egyetlen kattintással eljutni a megfelelő platformon való vásárlási felületre.MATESZ