Bejelentkezés
UJSAGOS-STAND.HU

ÚJSÁGOS
STAND

újság

Info

UJSAGOS-STAND.HU
/ujsagok/BumerangMagazin

ÚjságosStand - ÚjságosStand - digitális és nyomatott lapok

Elektronikus Újságos stand - magazinok, heti- és napilapok értékesítésére. Portálunk digitális és nyomtatott formátumban kínálja a magyarországi lappiac kínálatát. Fizessen elő kedvenc lapjára az Újságos stand-on! Portálunkon megkapja mindazt a kényelmet és rugalmasságot amit az internet alapú szolgáltatások nyújtani tudnak. Előfizethet hagyományos vagy elektronikus úton. Naprakészen informáljuk előfizetései állapotáról és a kiadók legfrissebb ajánlatairól.

Legújabb twittek

Keresés

Bumeráng Magazin

2012 november 30.

Bochkor Gábor és Boros Lajos hívta életre az ország leghallgatottabb rádióműsorát, amely évről évre növekedve, csaknem 1,5 millió hallgatóval büszkélkedhetett. Mára elhallgatott az adás, bizonytalan, mikor szólal meg újra, a hallgatók türelmetlenek, az űr az éterben betöltetlen... Így minden, ami izgalmas, szórakoztató, megdöbbentő és kedvesen piszkálódó, azaz bumerángos volt, az most egy 52 oldalas színes hetilapban, a Bumerángban él tovább.

A Bumeráng többet ígér a megszokott bulvárlapoknál, hiszen az átlagosnál igényesebb megjelenésével a társadalom egészét foglalkoztató témák taglalásával, a külföldi és a hazai sztárvilág életét belülről bemutató írásaival túllép a hagyományos bulvárlapok színvonalán. A lap, mind tartalmi, mind grafikai tervezését, készítését hosszas kutatómunka előzte meg. A Bumeráng magazin nem egy tipikusan női lap, hiszen a rádióhallgatók sem csupán hölgyek voltak, így férfias témákkal is jelentkezünk majd hétről hétre.


Bumeráng Magazin Kft. - Bíró Judit
06-1-4898800 | [email protected]


Available on App Store
 

Digitális előfizetés vásárlása


Korábbi számok

2012 november 23.

Digitálisan csak:
200 Ft


2012 november 16.

Digitálisan csak:
200 Ft


2012 november 09.

Digitálisan csak:
200 Ft


2012 október 31.

Digitálisan csak:
200 Ft


2012 október 26.

Digitálisan csak:
200 Ft


2012 október 19.

Digitálisan csak:
200 Ft1