Bejelentkezés
UJSAGOS-STAND.HU

ÚJSÁGOS
STAND

újság

Info

UJSAGOS-STAND.HU
/ujsagok/EpitesSpektrum

ÚjságosStand - ÚjságosStand - digitális és nyomatott lapok

Elektronikus Újságos stand - magazinok, heti- és napilapok értékesítésére. Portálunk digitális és nyomtatott formátumban kínálja a magyarországi lappiac kínálatát. Fizessen elő kedvenc lapjára az Újságos stand-on! Portálunkon megkapja mindazt a kényelmet és rugalmasságot amit az internet alapú szolgáltatások nyújtani tudnak. Előfizethet hagyományos vagy elektronikus úton. Naprakészen informáljuk előfizetései állapotáról és a kiadók legfrissebb ajánlatairól.

Legújabb twittek

Keresés

Építés Spektrum

2013 3. szám

Az ÉPÍTÉS SPEKTRUM tematikus célszámok formájában megjelenő építéstechnikai, építéstechnológiai szakfolyóirat. A lapszámok kiemelten foglalkoznak nyílászárók, falszerkezetek, padló és födémszerkezetek, magastetők, lapostetők, intelligens házak, mélyépítés, épületenergetika és épületgépészet témakörökkel. A folyóirat rendszeresen publikál lektorált szakcikkeket.

Az ÉPÍTÉS SPEKTRUM immár tizenegyedik éve nyújt segítő kezet az építőipari cégek számára szakmai kommunikációjukban. A szaklap amellett, hogy közli partnereink műszaki termékismertetőit, nagy hangsúlyt fektet a független szakmai – továbbképző és oktató jellegű – ismeretanyagok megjelentetésére. Az Építés Spektrum tematikus célszámok formájában megjelenő építéstechnikai, építéstechnológiai szakfolyóirat. Minden lapszáma két-két építészeti szerkezeti témakörrel foglalkozik, biztosítva ezzel az egyes témák széleskörű műszaki-szakmai körbejárását. A lapszámok kiemelten foglalkoznak nyílászárók, falszerkezetek, padló és födémszerkezetek, magastetők, lapostetők, intelligens házak, mélyépítés, épületenergetika és épületgépészet témakörökkel. A folyóirat rendszeresen publikál lektorált szakcikkeket. Hasznos olvasnivalókat találhatnak benne az építész-tervezők, diákok, kivitelezők, beruházók, egyéb szakértők, valamint házépítők, fővállalkozók és az építészet iránt érdeklődők.


Spektrum Lap-és Könyvkiadó Kft. - Révúti Károly
30/555-7990 | [email protected]


Available on App Store
 

Digitális előfizetés vásárlása


Korábbi számok

2013 1-2. szám

Digitálisan csak:
595 Ft


2012 5, szám

Digitálisan csak:
595 Ft


2012 4.szám

Digitálisan csak:
595 Ft


2012 2.szám

Digitálisan csak:
595 Ft


2012 1.szám

Digitálisan csak:
595 Ft


2011 6.szám

Digitálisan csak:
595 Ft


2011 5.szám

Digitálisan csak:
595 Ft


2011 4.szám

Digitálisan csak:
595 Ft


2011 3.szám

Digitálisan csak:
595 Ft


2011 2.szám

Digitálisan csak:
595 Ft


2011 1.szám

Digitálisan csak:
595 Ft1