ÚjságosStand

Magyarország első digitális lapkiadással foglalkozó portálja. Korábban 3D digitális publikáció (3Ddp) brandként indítottuk el a nyomtatott lapok digitális kiadásának piacát. Különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy innovációinkkal megtartsuk piacvezető pozíciónkat mind a technológiánkon keresztül kiszolgált/értékesített lapok volumenében, mind az olvasói élmény megteremtésében.

Eddigi működésünk alatt majd 4.000.000 lapot szolgáltunk ki olvasóinknak. Portálunkon 236 kiadvány, 5466 példánya található. (2007-)

Technológia

Egyedülálló itthon a vektorgrafikus oldalmegjelenítés, ami biztosítja olvasóinknak az olvasás valóban kikapcsolódást nyújtó élményét. Kiadványainkban tű élesek a szövegek bármely nagyításban.

Mi fejlesztettük az első iPad/iPhone newsstand applikációt. A 168 óra azóta is kategóriája legjobban értékesített lapja amely magasan vezeti az eladási statisztikákat és olvasói elégedettségben verhetetlen.

2012-től nem csak digitális lapkiadói szolgáltatást nyújtunk hanem technológiát is kínálunk partnereinknek az önálló lapkiadásra. Bennünket választott például a Sanoma vagy a Pannon Lapok Társasága is.

Partnereink:

Együttműködünk magyarország majd minden jelentős lapkiadójával. Az általunk kiadott lapok folyamatosan bővülnek. Partnereink például:

  • Axel springer,
  • Sanoma,
  • Ringier,
  • PLT,
  • Média City,
  • Geomédia,
  • Telegráf,
  • RF Hobby,
  • Starfield stb.

iPad/iPhone

Két féle applikációban adjuk ki a lapokat. Gyűjtő applikációnk az ÚjságosStand amiben egy helyen kezelhetik olvasóink a lapelőfizetéseiket és a Newsstand applikációk, ahol egy egy lap önállóan jelenik meg. Applikációink natív applikációk, azaz kifejezetten adott platformra (iOs) íródtak. Ez biztosítja, hogy a program gyors és biztos, nem fagy és az offline használat is stabil. A pdf alapú replika kiadvány tetszőleges multimédiával egészíthető ki. Az oldalak vektorgrafikus megjelenítése biztosítja a kíváló olvashatóságot.

Az iPhone verziója megegyezik a tablet funkcióival. Az okostelefonokra jellemző kis képernyőméreten való olvasási élményt a „Szöveg” kiemelés funkcióval biztosítjuk. Ez a Pdf-ből kiemeli a szöveget egy külön felúszó ablakban teszi egyszerűen olvashatóvá.
Android

2014 első felében valósítottuk meg régi tervünk egy attraktív, kiváló minőségű androidos technológia kifejlesztéséről. Az iOs platformnál bevált módszer alapján külön tablet és mobiltelefon megjelenést fejlesztettünk. Illetve megtartottuk az ÚjságosStand és az önálló lapapplikáció megjelenést is.Facebook

Facebook oldalunk alkalmat biztosít az olvasók és a kiadók számára értesítést kapni a lapmegjelenésekről. A megjelent lapok promóciós verzióját végiglapozni és egyetlen kattintással eljutni a megfelelő platformon való vásárlási felületre.MATESZ